puasa

saya baru masuk 2buln hamil . anak 1st .. boleh ke sy cuba berpuasa .. confuse ..

21 Các câu trả lời

sama lah sy br 9week ..semlm alhamdulillah sehari penuh..hrp okey lah..tp kalau x larat buka je puasa

trimester pertama jgn dulu puasa ya .. sbab baby dalam proses membesar ..dalam prises pertumbuhan badan

4y trước

tq ..

Saya baca ni pun saya dah takot... Saya xpuasa utk 2nd trimester ni sbb prlu makan ubat sama...

4y trước

allahu . 😔

seeloknye jgn puasa sbb kcian bby dye perlukn zat ..klu kita puasa dye xckup zat untuk mmbesar

Bole tapi kalau tak larat tolong jangan paksa diri ..berbuka je .kesian kat baby. .

4y trước

terima kasih 🤗

Boleh puasa sis klau rase xblh go sis boleh berbuka....untuk kebaikan baby

4y trước

terima kasih

taktahan, toksah ler. lagi2 first trimester ni

1st trimester x digalakka tuk berpuasa .

4y trước

tq . 🤗