Puasa Semasa 1st Trimester

Assalamualaikum.. Sy bru 1st time preggy... Bru masuk 2 bulan... Puasa belum habis diganti... Bulan nak puasa pula semakin mendekat... Bila sy cuba nak puasa.. Perut rasa sakit smpai ke pinggang... So better sy hold . Dulu puasa atau teruskan sja puasa?

1 Trả lời

Angin tuu. Bila sahur try minum susu yg dah blend dgn kurma. Kurma tu rendam dlm susu satu malam. Try tengok satu hari mcm mana. Kalau still tak okay, better puasa bila kandungan dah besar sikit.

4y trước

🤷🤗