Boleh makan tak?

Saya baru lepas bersalin tadi... boleh tak kalau saya makan roti butterscotch Gardenia...???

4 Các câu trả lời

klu sis msih kat hspital, sis plak lapar tiba2, makan jek sis, ok jek tu... yg utama adalah perut kena isi, baru ade susu nnti.. 😘 tahniah dan selamat brpantang ye sis..

3y trước

iye...tq SGT2.. insyaallah pagi ni sy blh blik..

bagi saya boleh je..dulu lepas bersalin saya trus mkn roti coklat mcm butterscotch gardenia tu and husband pn memang sellu beli time pantang untuk breakfast

Tak silap klu czer kne tunggu 6jam baru boleh mkn. Klu normal x kisah mkn lah apa2 yg ok 😊

makan je