Missed Miscarriage & D&C

Hi, saya baru je didiagnose missed miscarriage. Takda tanda, takda spotting atau bleeding. Doctor suruh saya try dulu tunggu 2 minggu. Ada ke cara dari segi amalan or pemakanan untuk bagi keluar sendiri secara natural? Boleh tak anyone share dengan saya cost D&C? Tolong share ya, terima kasih banyak banyak.

1 Trả lời

sy gugur natural 2x. sy just mkn minum mcm biasa, buat aktiviti mcm biasa. tp mmg mkn masa utk turun sndri..masa sy, dua2 tu mmg dh ada spotting. lama2 akn jd heavy bleeding dan cramp kuat.

6mo trước

Faham, harap dapat gugur natural. Dah seminggu tunggu, try makan mcm mcm and buat activity sikit tapi takda bleeding lagi 😕 Thank you sharing, doakan saya ya.