scan 10 weeks xnampak lagi,,ada kerr yg sama macam saya,,risau lah

Saya baru je buat scan,,dh 10 weeks tapi doc kata cuma nmpak kantung,,normal ke,,ada x yg sama macam saya,,risau lah,,banyak susah hati???

1 Trả lời

Mungkin bukan usia sebenar kandungan. Bila due date Puan. Ikutkan Puan lebih kurang samalah saya 10w. Saya dah nampak janin bila scan. Waktu 8w takjelas. Hanya kantung.

4y trước

semoga dipermudahkan Puan. baby saya dah masuk 8 Bulan alhamdullillah owner punya post setahun lepas ni. 😍🤲