Pregnant 10 weeks 6days tapi kantung 8weeks, baby pon xnampak

Hi mommies smua.. Nk tye.. Sape ada experience yg pregnant tpi scan xnmpk baby pon 😥 hanya nmpk kantung je, heart beat pon xde.. Usia kantung pn kecik 8weeks je sptutnye 10weeks 6days. Doc bg tempoh dua minggu utk repeat scan.. #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

7 Các câu trả lời

saya first scan nampak kantung kecil lagi... second scan 26.1.23 8weeks nampak kantung dan doc cakap kemungkinan baru 6weeks ... lepas tu scan sekali lagi 1.2.23 dekat perut tetap nampak kantung jugak .. last2 doc tolak saya dekat wad bersalin guna tvs scan baru lah nampak baby kecik je lagi dan doc cakap kandungan saya dah masok 9weeks macam tu.. sis jangan risau sbb ada sesetengah orng scan dekat perut dah nampak dan ada sesetengah kena pakai tvs scan baru nampak jelas ...

1y trước

sama2... terima kasih jugak sbb doakan saya dn kandungan 🥰 semoga segala urusan sis dipermudahkan dan semoga kandungan sis sihat dan berkembang dengan baik sehingga selamat dilahirkan 🥰 semoga sis diberikan kesihatan tubuh badan sepanjang pregnant 🥰🥰

Sy pon mcm ni sis,hritu sy scan dlm 7minggu 6hri..tp bila scan dr ckp nmpk kantung kecik.. Dlm 5minggu 3hari mcmtu.. Risau jgk sy skrg ni.. Skrg pulak tgh alah teruk..makan apa pon mesti muntah balik.. 15/3 baru dpt tarikh buat buku..doakan sy spya dpt dgr jantung baby🤲

1y trước

Smoga dimudahkan urusan sis 🙏🏻🙏🏻 bykkan bdoa & jgn bt keje berat

sama mcm sya ...first scan 7w x nmpak.second 9w..msih tak nmpak heart beat...sya mnta 2 minggu lagi utk scan blk...kalau ada tanda turun ..mungkin bukan rezeki 😭

1y trước

Awak jaga jaga taw jgn melasak sgt..

sy pernah ada pengalaman mcm tu sis pregy masa tu 8 week tp xnampak lg heart beat dia..tggu 10 week scan pon tak nampak jugak

1y trước

Skrg sis dh brpe mgu.. Bby ok ke 😥

boleh saya tahu last period sis bila ? kalau saya 30 nov esok nak buat buku pink . takut pulak rasa

1y trước

Last period 28nov..ptot sye bkak bku pink 15hb ni.. Smntra wktu ni byk refer klinik swasta dlu

Sis dah pernah try tvs scan tak? Mungkin ada hope untuk nampak and dengar hearbeat baby

1y trước

Tvs scan belom pernah bt lg..

dah repeat scan?

1y trước

Sis nanti update eaa.. moga dipermudahkan urusan sis n doakan sy juga.. seakan mirip kes kita ni.. maybe baby malu ni….