Ada yang constipation tak masa awal pregnancy?

Hi, saya baru hari kedua constipation. Sampai sakit bontot buang air besar hahaha. Anyone yg sama dgn saya tak? Ini mmg sebab pregnant ke ya

2 Các câu trả lời

ya. normal tu sis sembelit masa pregnant. awal² ok lg. bila perut dah besar memang seksa nak membuang. kena banyakkan minum air 0 dan ambil makanan kaya dgn fiber.

bnykkan mnum air.. normal tu... nnti strt minum iron tablet lg runsing da sembelit taik hitam cam negro pula. 🤣