Constipation..

Anyone ada x masalah constipation in pregnancy?? Any suggestion??

10 Các câu trả lời

u kena tau apa yg trigger u nak pegi membuang. mcm i minuman bersusu especially green tea latte starbucks! wah tinggi maintenance nak ke jamban ya :D

I bergantung dekat ubat je untuk lawaskan. Kadang seminggu tak membuang. Risau kan. So 4 hari sekali i akan mnum ubat lawas doc bagi untuk pregnant woman

2y trước

Hi. Boleh tau nama ubat?

bykn minum air dan mknn berserat cth sayur- sayuran, buahan (betik apple dll), oats dan boleh cuba probiotic cth yakult atau vitagen

same problem here.. rasa bad mood je sebab kembung perut. Dah try mkn pisang, buah, minum air pun still tak jalan.

me tooooo! god! harap sgt xlama la, its been a week and a half. sebu je rasa sbb xlawas buang. aih

Try yakult... susu kurma farm fresh, durian belanda juice boleh membantu

sme la prob ni. stu je mkn buahh. gerenti okay pnya

try mkn pisang, guava, dn mnum byk air..👍

5y trước

Okeyy..tenkiuu.nnti boleh try

aprikot kering is the best :)