mc gugur

saya baru gugur last week. should be sy akan mula berkerja besok tapi saya kerja harini sbb banyak sgt kerja di office. tapi tadi datang office kepala saya pening dan hampir pitam. boleh ke sy tambah mc? saya kena refer ke klinik ibu anak atau klinik harian ya?

1 Trả lời

Tambah je mc mommy. Utamakan kesihatan. Kerja smpai bila pun tak habis.

5y trước

betul sis. tapi bila fikir kan orang berkata2 pasal kita. sedih rasanya 😔 emosi pun masih belum stabil untuk org tanya.