Mc keguguran

Hi semua, nak tanya mc keguguran boleh ke ambil di klinik swasta biasa je? Atau mmg kena dari hospital besar sahaja? Saya baru gugur, xde masa nk ke hospital kerajaan. Sbb sy complete miscarriage. Keluar kantung semua.

2 Các câu trả lời

brp minggu gugur ? seeloknya pegi hsptl la..sbb klu gugur natural pun kita tak tahu ada lg sisa yg tertinggal or tak. pergi swasta pun nanti dktr buat surat refer ke hsptl juga plus mc gugur pun swasta bg takat 2 hari saja.

9mo trước

8 minggu

Salam..kak nak tanya kalau gugur, kena bawa darah gugur ke hospital ke?..kalau tak mcm mana nak buat darah tu?