nak buat pengesahan kehamilan di KK perlu appointment ke?

saya baru check upt dapat double line. period pon dah delay 3 hari cuma nak kepastian lagi sebab 1st pregnant. ada yg tahu x klu nk check lgi sekali di KK untuk buat ujian darah atau urine perlu appointment kah? dah results ujian darah tu boleh dpt brpe lama?#firstmom #pleasehelp

nak buat pengesahan kehamilan di KK perlu appointment ke?
1 Trả lời

cuba call kk tmpt awk dan tanya dlu. sbb kk tmpt sy semua pengesahan kena buat kt klinik swasta dlu. smpai la nmpk janin dan jantung bby via scan..baru pergi kk ambil tarikh appt buka buku (usually kndungan dh 9-10w) dan kena bawa sekali gmbr scan utk misi tgk . bila hari appt buka buku, baru la segala ujian darah, urine semua dibuat.

1y trước

klu xdpt call, walk in tanya pun boleh.