Adakah sy mengandung?

Adakah sy mengandung? Last period 8/11..check upt double line cuma satu lines kabur sgt. Check opk pon double line dah seminggu.. Pening, mual, kerap kencing, badan lemah je & spot darah pon ada setitik dlm sehari je #pleasehelp #ingintahu

Adakah sy mengandung?
3 Các câu trả lời

Hi, 1st day last period kita sama 8/11. Sy juga buat UPT test walaupun next period date belum tiba (belum lewat). Test pada DPO 14 iaitu pada 5/12 yg lepas, result memang kabur. Hari ni cuba lagi, result sedikit terang. Mgkin utk dpt double line terang kena tggu lagi 1-2 minggu. Semoga kita sama2 positive ye sis, InsyaAllah.

dalam gambar ni xjelas sis..nampak satu line saja mungkin kalau amik gambar xbrp nampak..tp ciri2 pregnant mcm dh ada tu ada spotting lg..tunggu la lewat seminggu dua sis check semula..nak lg tepat guna clearblue

cube repeat blk 3 ari nnt..ambk urine pg