Bleeding

Saya baru bersalin anak ke4...bersalin normal...hari ni hari ke 15...emm hari ni rasa mcm x selesa di bahagian bawah...memang masih ada keluar darah...tapi tidak la banyak...emm sebab rasa tak selesa tu, saya mmg biasa korek untuk bersihkan di bahagian bawah...tiba2 ada pula keluar mcm daging...tapi bukan daging yg ketulan darah...mcm lebih kepada jenis2 uri...ada sesiapa mommy ka yg pernah alami mcm saya ni? Sebab bersalin yg ketiga2 sblm ni tidak pula pernah mcm ni...pernah pun keluar darah berketul2 seja...

1 Trả lời

Maaf tanya, bukankah uri tu seketul besar? Ketulan daging maksud puan tu macam mana ye? Kalau puan rasa tak selesa, boleh jumpa doktor. Mungkin ada sesuatu yang kita tak pasti.

5y trước

Bukan uri...cuma yg keluar tu bukan darah yg berketul2...ia lebih kepada jenis mcm uri...lepas keluar tu terus rasa mcm ada kelegaan sikit di bahagian dlm abdomen...