kehamilan pertama

saya baru 6 weeks tapi Langsung takde selera nak makan nasi ke atau ape2.. kesian baby.. saya terpaksa amik nestum je bagi hilang lapar.. macam mana ye nak buat.. saya tak muntah, tapi mual je, perut tak selesa.. rasa nak nangis je.. saya baru pertama kali mengandung..#firstbaby #pregnancy

18 Các câu trả lời

Normal sis.. In sha ALLAH lepas ni akan beransur hilang.. Sy dulu dah masuk 3 bulan pregnant baru nak hilang..Makan ja apa2 yg sis suka and boleh telan buat masa skrg.. Bykkan amik buah2 ya..take care 😊