Sapu minyak panas

Saya baru 5 weeks . Kadang² perut dgn pinggang rasa mcm mencucuk² . Boleh ke saya sapu minyak panas ??

15 Các câu trả lời

Jgn..lebih baik ktk gi farmasi ktk beli ubat nak kmk pake nie..sbb ubat ya bgs bagus UTK org mengandung..n cara pake nya mudah jak di seray n urut dgn perlahan ke bahagian badan yg skit..rasa dia di rasa air paip je..jadi dia slmat untuk dipake..stu lagi amaran jgn diminum .. dia bkn untuk diminum k..

Jangan sapu dekat perut, pinggang dan badan boleh la Sis.. Saya dari first trimister sampai nak masuk 3rd ni da 8 botol minyak angin saya guna.. Memandangkan saya kerap lenguh, sakit badan dan krem krem

sy sapu kt perot tk rse ap pn. kiranya mcm sapu mnyk gamat je . sb tk rse panas langsong . hehe . tp kalau sapu dkt betis rse sedap jeee. sb betis slalu krem sejuk

boleh sapu minyak angin yang tak terlalu panas.. tapi elakkan sapu dibahagian perut sebab kesian kat baby.. boleh sapu dibahagian belakang dan pinggang

Saya tak berani nak sapu minyak panas.. Takut jadi apa2.. Hnya sapu minyak tvt dan gamat jer..

jgn sis.. area perut jgn disapu minyak panas.. nk sapu blakang tu bleh..

Sya slalu surh husband sapu minyk panas kat blkng , sedap jea rasenyee . Lena tido .

Area perut tak boleh sapu minyak angin sis. Normal tu banyak angin.

Mostly minyak panas ada Menthol & Champor kan. Bahaya untuk janin.

Jgn.. akan meresap ke darah dan effect baby.