Kandungan saya baru 4w

Saya baru 4w tapi baru ni pergi klinik sebab sakit perut mcm senggugut tu . Pastuh dr scan tk nampak kantung dan tk menebal . Pastuh saya kena saspek mengandung luar rahim . Lagi 2 minggu saya kena pergi check lagi nk tengok kantung ada takda . Ada tk org mcm saya ? #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Saya pun mcm tu , first dapat tahu hamil pergi klinik and doct cakap takde kantung lagi padahal ikot kan last period saya saya hamil 6 minggu , doct ada cakap juga pasal hamil luar rahim . Tapi doct cakap kena tunggu 2 minggu lagi . Lepas 2 minggu tu scan alhamdulillah semua dah nampak . Dan doct cakap sy hamil baru 6week 3 day mcm tu . Ada yg 4 week dah nampak kantung ada yg belum ikot pada org juga sis . Jangan terlalu stress and fikir sgt . Banyak kan doa . Harap lepas 2 minggu nampak dah semua 🥰 semoga dipermudahkan urusan sis dan semoga kandungan baik baik ❤️

3y trước

ohh . tq 😊