Cezer harini 7/4/2022

Saya baru 35 minggu 4 hari, sebelum ni bp ok ja.. Harini tinggi pula, doc suggest untuk czer 🥲 doakan saya ya semua!! Siapa ada pengelaman czer? Ok ke? Sy anak first 🥺#firstbaby #pleasehelp #firstmom

8 Các câu trả lời

2nd time mom yg kena czer pn masih terasa takut sis, tp tawakkal banyak ya...czer yg telah dirancang lebih baik drpd emergency sbb pihak hospital dah ready utk procedure brkenaan, jgn risau banyak ya momy, doa dan ingt utk lahirkan bby dgn selamat shj, jgn fikir yg lain ya..mmg seminggu, 2 minggu pertama akan lebih mncabar esp utk bangun dr katil, ke tandas, buang air dn sbgainya tp jgn risau momy kuat utk hadapi smua itu ya, smoga dipermudahkan smuanya😊🙏

jangan risau.. tawakal dan berdoa ini ialah ujian sis.. Insha Allah semua nya akan baik2 saja.. saya pun czer waktu nak lahirkan anak ke5 tahun 2017 saya kuatkan hati dan semangat.. ini lagi pregnant UTK anak ke 6 tahun 2022.. bulan depan nak serah diri ke hospital antara beranak normal/czer.. sebab skrg Sya gdm on ubat.. semoga semua IBU2 semua dipermudahkan segala urusan.. Aamiin

2y trước

InshaAllah amin, saya pon due bulan depan sis lepas raya🥰 moga kita semua diberi kekuatan dan dipermudahkan segala urusan bersalin amin🤲🏻❤️

saya anak pertama czer sebb songsang last minit ...kena kuatkan hati sedia la sbb x sama mcm bersalin normal sakit smpai berbulan"masih rasa ngilu ..sekrng anak saya da 1 thn 7 bln skrg prgnt pula daa ...5 week tahun jgk kena czer kedua kali ..tkpa doa bnyk" harap"xde komplikasi da bole bersalin normal pula rezeki allah da bagi

Sama dengan saya Puan. Saya terpaksa emergency C-section pagi kelmarin sebab fetal distress. Kandungan baru 35 minggu 3 hari. Banyakkan berzikir & tawakal kepada Allah. In Shaa Allah semoga dipermudahkan urusan Puan.

2y trước

sama, alhamdulillah sekarang baby dah masuk 18 hari. bila doc kata kena emergency czer tu, rasa blank sekejap, x percaya nak kena bedah.

Bertabah je lah……nak x nak kene hadap…..smua tu pasti berlalu……byk yg dah melaluinya…….yg penting kene sabar……😁..smoga dipermudahkn urusan sis…🤲🏻

Ok je . In Shaa Allah tkde pape. Momy jgn fikir bukan bukan ya . Semoga dipermudahkan semua urusan. Amin

semoga di permudahkan 🥰

🤲🌻