keluar darah

Saya baru 31 weeks. Pagi dlm pukul 3am masa ke tandas nk buang air kecil ada keluar cairan darah setitik. Check dkt seluar ada tompokan darah dah. Darah mcm air bukan lendir atau ketulan. Terus pergi hospital. Alhamdulillah baby sihat, cek degupan jantung, scan. Cuma doktor bagi balik and pantau sendiri pergerakan baby and darah kalau makin banyak dtg semula. Ada mummy yang penah alami situasi mcm ni tak. Mohon share.

2 Các câu trả lời

37 weeks masa saya mengandung anak pertama dulu ada keluar tompokan darah sebesar duit syiling 50 sen. Darah tak pekat sgt. Cair je mcm campur air. Tapi takde pula sakit perut. Malam sebelumnya saya ada bersama suami. Then saya rujuk pd nurse kkia, terus saya kena refer ke hosp. Nurse bg tahu keluar darah blh jadi petanda bersalin. Yg paling bahaya takut uri d bawah. Bila doc check nasib baik takde apa2. Seminggu lepas tu saya bersalin

5y trước

Ada pembetulan td sis. Salah taip. Sbnrnya 38 weeks. Ye, sbb tu sis kena cpt2 pegi hosp. Takut ada masalah. Sis kena fikir diri sis dan baby. Keep strong ye sis

Pembetulan. Bukan 37weeks. Bleeding tu masa 38 weeks