Akibat Sale 11.11

Saya baru 16 weeks tapi boleh ke nak shopping baju baby skrg? sebab tengah sale kaw2 huuuuuuhuuuuuu...

20 Các câu trả lời

jangan terjebak sis. saya pun duk tahan diri padahal saya nak dekat 30 minggu. jangan risau untuk sis masih ada harapan lagi nanti. bulan 1 and bulan 2 mesti sale lagi. raya cina ma. ehehe

kita serupa.. hiihiii.. nak sangat beli baju.. tapi jarang set ade unisex.. so beli lain2 la dulu.. mcm breastpump ke breastpad ke.. kain batik.. bju pregnant.. hiihiii..

5y trước

heeheee.. itu la.. tkot pon ade.. tapi harap semua selamat la d permudahkn.. aamiin..

Kalau nak beli baby baju beli je yang unisex, sebab tak tahu jantina lagi kan 😂 tengok sale untuk barangan baby memang rambang mata dan gatal tangan 😂😂

5y trước

Tq dear💐💐

Boleh jer nk beli tp make sure jgn beli byk for newborn. Nanti pakai xlama, sy advise beli brlainan size. So boleh simpan stok baju utk bulan2 akn dtg

5y trước

Baik dear... Tq 4 ur advice 🌹

Bole sis.. Beli jek skit2.. Lg2 tgh sale tu.. Skrg ni brg2 bby smue mahal2 dri brg kita org tua ni.. Time sale laa dpt bjimat skit.. ☺️

5y trước

Betul tu awak... Kalau beli kat kedai pon mahal... Skrg tgh sale, so alang2 tu baek beli terus.. Hehehee.. Tq for ur reply dear

Sale bulan 12 lagi bnyk sis. Ikot info kaki shopping ..huhu

Sy 20week pon lom beli ag.... Tgok je bju baby geram je nk shopping...

5y trước

Mmg geram kan..haha..bla g tmpt yg brg baby sikit..xpuas hti plak rase🤣

12.12 ada lg sales , Christmas ada lg sales...😁😁😁😁

5y trước

Betol jugak kan hehehehehehe.. Tunggu YES lah💐💐💐💐

Sy pon beli.. Baru 17 week... Beli yg pntg2... 😍😍

5y trước

Kan.. Beli sikit2 dlu hehehe🌹

12.12 mesti ada sales lg. Bole beli time tu..