Mohon Share Susu & Supplements yg momies semua consume

Hi saya baru 15weeks and first time mom. Saya just nak tanya susu apa yg momies semua minum? Sebab banyak juga brands susu kambing untuk pregnancy mom dekat luar tu 😅 and momies ada makan any supplements ke selain ubat yg kk bekal kan.. thank you in advance 🫶🏻

2 Các câu trả lời

Fungsi susu untuk tambah kalsium kan. So far saya ambil suplemen kalsium je and result dia badan saya lebih ringan dan tak sakit2 sendi. Make sure cari kalsium yang ada vit K supaya penyerapan lebih baik. Untuk vitamin saya masih ambik folic acid and add on obimin. Ubat kk saya tak ambik sebab condition saya ok. Nurse pun tak bagi any vitamin maybe sebab condition saya yang ok je.

Susu ibu sye minum similac mom klu supplements tu sye mkn yg kk bg je