Susu Kambing untuk Low HB

Hi..Assalamualaikum. Saya nak sedikit pencerahan, boleh ke ibu hamil minum susu jenama ini. Ada ke ibu2 dalam ni pernah consume susu kambing R-Rayyan ni? Saya baru nak cuba untuk naikkan hb saya yg susah nak lepas 10.5.. Thanks in advance for all feedback momies 😘

Susu Kambing untuk Low HB
2 Các câu trả lời

tengok pun dah tahu berkoyan gula dia bubuh dlm ni. sebenarnya nak naikkan hb ni kena tgk balik pada pemakanan kita. bykkan makan buah tinggi zat besi, sayur2 hijau, daging merah. makan real food. jgn stress2 & tidur cukup. air pun kena minum banyak. ubat tambah darah kk bg tu jgn skip & minum dgn lemon/limau nipis kosong. supaya penyerapan zat besi tu menyeluruh. tapi kalau nak ambil jugak produk2 ni, terpulang. cuma kena hati2 kang hb masih low tp sangkut gdm pulak.

jgn consume benda yg x diiktiraf. bahaya kan kandungan.