Boleh pakai Yoko yoko ?

saya baru 12week , tapi sakit pinggang yg trlampau kerap . boleh katakan hari2 setiap malam . sakit . saya pakai Yoko yoko sapu kt bahagian pinggang . boleh ke ? ada yg kata tak boleh . 😢 tp tu ja cara yg hilang sakit sementara nk bagi boleh tidur .

2 Các câu trả lời

Awak ke klinik , nanti doktor bagi plaster untuk tampal area pinggang . Better consult dgn doktor . Apa2 jadi at least ada rekod . Saya pun dulu mcm tu , doktor bg ubat sapu untuk pregnant mom & dgn plaster . Ikutkan tak elok sapu benda panas area pinggang sebab baby ada kawasan tu jugak . So far selesa sampai sekarang drpd minyak angin .

mcmana cara awak tidur?