Cam mana nak kurang kn kencing manis pembawakan baby

Saya baru 12 weak kencing manis saya xstabil kejap turun nk kejap naik nk kurang kn th cm mana yer ada kena mkn ape ii ke sbb saya tkt nk mkn nasi tkt naik kencing manis th #firstmom #seriusnanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

Sy masa pregnant ank no 3 & 4 ada masalah gdm... Mkn mcm biasa je,jgn takut nk mkn..kurangkan mknan manis dn lebihkan minum air masak....alhamdulillah bsp pn sentiasa cantik je... Sy amalkan minum air masak je,especially hri buat bsp, lg bnyk minum spya rajin kencing... Bru bsp sntiasa cantik... Xde la misi tnda dgn pen merah

sy gdm on dc. nasi boleh mkn. tp ikut mcm org diet tu, suku suku separuh, kuah2 xleh, roti putih/roti canai xleh, air manis cut terus. sayur buah byk.

hi sis boleh sy tau tak awk detect kencing manis ni dri week berapa??

sis ada jumpa pakar pemakanan tak?