Adakah anak dah boleh berjalan di usia 10 bulan perlu risau ?

Saya ada trbaca satu story whatsapp kwn sy yg dia risau anak dia di usia 10 bulan dah boleh berjalan dan mahu refer KK . Adakah perlu kita refer KK klau anak kita boleh berjalan kurang dari umur 1 tahun sbb anak sy boleh berjalan di usia dia 11 bulan atau itu normal sebab lain anak lain perkembangan dia ?

20 Các câu trả lời

normal je awak.. rezeki dia blh berjln awal.. janji fizikal akalnya sihat sudah.. jgn fikir bkn²