Anak umur setahun belum berjalan.

Hi mommies. Umur anak saya baru masuk setahun 2 hari. Dia dah pandai nak berdiri tapi belum pandai imbang badan lagi. Setiap kali dia bangun, berdiri dalam 10 saat then dia jatuh semula. Normal ke anak belum berjalan lagi? Macam mana nak train dia berjalan? #ingintahu #firstmom #firstchild

2 Các câu trả lời

normal je. anak 1st sy fully boleh berjalan tnpa bantuan masa umur dia setahun 2bulan. yg 2nd ni 10bulan tengah masa mcm ank awak

kerapkan bawa ank tatih dlm rumah, bawa grounding pijak rumput, pasir pantai. dia perlukan guide utk mula menapak