bagi pendapat ?

Saya ada trbaca post dlm ni yg doktor dia bgthu kantung tk cantik semua tu.. Mcm sy doktor tkde kata pape2..cuma scan kli kedua tu ade tnjuk hearbeat bby je...so mksdnye kantung sy xde mslh kn ? Mse scan tu kandung dlm 9 weeks..kantung yg elok tu mcm mne ye ? Bawah tu gmbr mse scan tu ..mohon pendapat ye mommies2 yg thu tu

bagi pendapat ?
11 Các câu trả lời

Gamba scan ni cantik jelas nmpk baby. Sy masa scan 7w sama sis. Gamba kecik je xnmpk bntuk sngt Dan heartbeat. Doakan minggu depan nmpk la heartbeat Nye ye

Alhamdulillah npk bby.. Npk ok tu sis.. Kalau ada masalah dokter akan bgtahu.. Doa yg baik2 ya sis .. Semoga dilindungi jgn buat keje berat2 tau

Klau takda masalah memang doc takkan cakap apa2 pun sbab dah memang takda masalah 🤭🤭 bila ada sebarang abnormal baru la doc bagitau..

ni post lama ni..so mcm mne dgn kandungan?..kalau ikut EDD dlm gamba tu sepatutnya dah bersalin kan..moga dipermudahkan urusan.

klu doc xde ckp ape2 mksdnye ok tu sis...jnji bby ada progress..n pegi checkup ikut sprti yg tlh djdualkn...pstve

Klu kantung dy kecik tu d kira tak cntik lh kantung nya tu kena besar sikit dri ukuran janin yg ddlm

5y trước

Haah betul betul.. Tapi rse sihat je cuma bdn yg pnas tu kdg2 confuse sihat ke tk huhu

Kantung bentuk lonjong org kata xkuat..klu bulat okay katanyer hehehe

2y trước

Boleh sy tahu perkembangan sis

Kalau doktor xda ckp apa2 okay tu, jgn risau sis 😊

Kantung yg elok bulat... Xkemek.. apapun bedrest sis

Selagi doc x ckp apa2..maksudnya ok la tu