Pregnant 5 week

Hi nak tanya, ada tak mcm sy? Isnin mlm selesa sy ade bleeding masa kencing campur lendir kuning sikit, pstu terus pergi klinik swasta untuk scan tapi tk nampk dari ats, jdi doktor refer pergi hspitl, pergi hspitl doktor scan dri bwh bru nmpk kantung 5 week, klau ikut kn tarikh last period dh 9 week. Doktor ckp mungkin penempelan lambat berlaku, dia cucuk pkai muncung itik nk tgk ade bukaan tak, tpi tkde jdi doktor ckp maybe bby blh survive lagi. Ade ke yg pernah mcm sy? Bby ok ke survive?

2 Các câu trả lời

fikir positif sis, kdg bru nak menempel.. sya dah masuk minggu ke dua spoting coklat.. bru nak masuk 7 weeks.

1y trước

amin sis..risau pla hri tu da nmpk kantung, tunggu 2 minggu lgi rescan..

Saya pun sama sis dah 6 weeks tapi scan masih 4 weeks, kena tggu dua mggu utk scan balik. Risau juga