Bayi belum Meniarap

Saya ada soalan. Bayi saya dah 5 bulan 15 hari.. Masih belum mengiring dan meniarap dgn sendirinya. Adakah normal?? Perlu ke jumpa doktor?? Saya dah buat tummy time utk anak tp dia macam malas nak usaha. Plis bantu..masih kurang ilmu. Ni anak first #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

rajin main dengan dia. tolong dia slowly. kalau biasa bedung jangan bedung. anak saya 3 bulan dah meniarap. memang saya tolong dia mengiring dan meniarap. lama lama dia sendiri pandai. cuba tengok cara kat youtube or google cara tolong/ ajar anak mengiring meniarap