pernah guguran sebelum ini kantung shj atau janin tak membesar

Saya ada sejarah hamil 2021 janin xmembesar dan gugur, dan lepas tu 2022 hamil lagi kantung sahaja dan gugur lagi.. brape week guguran masuk belas minggu jugak saya xingt mne.. Skrg 2023 saya hamil lagi 6minggu tp belum buat pengesahan doktor cuma beli folid asid shaja di farmasi. Saya dh ada spasang anak yg sulong 10tahun yg kecil 7tahun.. berharap nak baby lagi.. doakan saya ye tahun 2023 ada rezeki saya ada anak lagi sorg buat peneman saya dekat rmh.. hihihi

2 Các câu trả lời

mg dpmudahkan sgalanya..aamiin

semoga dipermudah amin