7minggu hamil ada kantung tiada janin

Assalamualaikum, maaf para sahabat salam aidiladha 1440h.. Hari genap 7minggu hamil semalam checkup ya rabbi luruh hati pilu dapat berita yg sedih checkup scan usg kantung ada tp baby xde ya allah... terdiam terkunci mulut.. selama 10tahun perkahwinan kami alhamdulilah rezeki tahun ni tp saat berita mengejutkan ujian diuji lagi

3 Các câu trả lời

try klinik lain pulak minta 2nd opinion.. sbb sis xde bleeding lg kan.. n cari klinik yg ada tvs scan.. kalau scan perut takut still x nampak.. sbb sy 7w scan tvs baru nampak janin n heartbeat.. kalau kt perut x nampak.. perut tebal kut..

Try scan ikut bawa tak?mcm sy Rahim terbalik so scan ikut perut x nmpk kalau awal masa minggu 7 scan ikut bawah nmpk nanti gonna n bby.bila da 9 week scan ikut atas perut nmpk da bby

5y trước

Sis mcm mna nk tau rahim terbalik?

Sama mcm saya scan 10w takde janin, hnya kantung je. Bila dah 12w scan baby dah besar ikut usia kehamilan. Alhamdulillah kena tnggu sis smpai 12w

5y trước

Terima kasih sahabat