Mengurut Tapi Tak Tahu Mengandung

Saya ada mengalami sakit perut yang melampau, lalu saya pergi mengurut... Keesokkkannya, saya mengalami demam dan sakit perut saya makin bertambah. Saya disahkan oleh Dr mengalami jangkitan kuman dan positif hamil 5 minggu.. Jadi pertanyaan saya, ada apa2 effect ke trhdap kndungan saya ini. Saya btul2 xthu yg saya sedang mengandung.

1 Trả lời

maaf sy kurang pasti ttg ini..better sis tnye pd doc pakar yg merawat sis mcmne result nya lepas buat rawatan ..mg cpt sembuh..aamiin .mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin

4y trước

Setuju. InshaAllah doktor lebih tahu.