Pendarahan slepas gugur

Nak tny sapa yg ada pengalaman, biasa brapa lama darah trun lps gugur ye? Sy gugur msa kandungan dlm 12weeks. Sblm btul2 gugur dh seminggu dh bleeding.

4 Các câu trả lời

Sy bleeding dlm 14hari jgk. Sblom tu dh spotting dlm smggu. Ikut badan masing2. Ada org bleeding sminggu je lepas keguguran then kering dah.

kalau saya dalam 2 minggu.. selepas itu dalam 4 bulan seterusnya spotting smngu sblm @ slaps haid plak.. lama jg effect dia.. lain org lain jg la..

2y trước

awak ade cek ngn doktor x? doktor kata okay je ke?

normally x lebih 14 hari. kalau 14hari ke atas kena pegi emergency. takut ade tertgl lagi kat dlm

Masa saya dlu after gugur darah turun seminggu..