keputihan

saya ada banyak keputihan . sekarang dah 25 weeks pregnant. ada tips tak?

3 Các câu trả lời

Hi sis, jom semak jenis-jenis keputihan ketika hamil ini dulu. Kemudian, amalkan tips untuk hilangkan ia pula. Semuanya ada dikupas dalam artikel ini. Semoga bermanfaat! :) https://my.theasianparent.com/keputihan-semasa-hamil

Kerap tukar panty, elak makan roti, makanan ade yis, jgn cuci guna pencuci ade pewangi. Cuci guna air suam / air paip / air garam.

Nyimak ya bun.. Aku jg hamil 25 minggu keputihan nih..