Susu Badan

Sy dah masuk 32weeks. Cuma nk tahu, susu badan biasanya keluar bila ye? Atau kena sediakan susu tepung dari awal takut x keluar susu bila beranak nanti #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

Mommies dh cuba picit puting?? Jika ad kluar air bewarna putih jernih susu la tu.. Jika xkeluar mommies jgn risau, lpas baby lahir susu akan ad yg penting mommies kene pikir positif barula ad susy hokeyy 😁😁😁😁

Ats bdn ibu. Ada yg keluar awal, ada keluar masa lps bsalin.