Telinga baby keluar cecair kekuningan tapi bukan nanah

Hai..ibu ibu siapa ada pengalaman telinga baby keluar cecair kekuningan macam ni? Dah pernah jadi sekali bulan lepas..hari ni jadi lagi..tak berbau busuk..sebab nanah busuk..#ingintahu

Telinga baby keluar cecair kekuningan tapi bukan nanah
6 Các câu trả lời

Kena selalu bersihkan telinga baby especially selepas mandi. Tapi boleh try consult dengan Dr, takut ada apa2 problem dalaman yang kita tak tau kan. Semoga baik2 saja. Aamiin

1y trước

terima kasih untuk tips..btw..dah consult doc..doc cakap takde apa..maybe air mandian.

Better bawa baby pegi check. Takut ada apa² infection nanti. Semoga dipermudahkan urusan sis n baby ya. Aamiin.

mcm taik telinga je tu sis. sbb biasa kalau lama tak korek,meleleh mcm tu lah. even yg dh dewasa pon. 😂

kluar dripada dalam ya. takut ada jangkitan. seeloknya bawa jumpa dr

1y trước

terima kasih response

Boleh bawa pergi check. Risau boleh jadi infection

1y trước

terima kasih response

pergi cek

1y trước

terima kasih response