Pertanyaan

Saya 7week 4 hari . Malam ni saya turun darah normal ke semua tu😭#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

6 Các câu trả lời

kalau first time turun tu better g check risau jgk... sy skrg 2nd pregnant first bleeding g kecemasan trus sbb takot jd apa²... masa 6w g scan tuu baby ok degupan jantung dah ada.. tp sy bleeding darah gelap likat rasa turun darah tuu lebih kerap dri turun darah period klw g kencing mencurah jgk darah tu tp darah gelap alhamdullilah baby masih bertahan sampai skrg 10w4d... tak mcm sblom ni yg sy gugur darah fresh warna cair darah yg turun mcm dgn air terjun x tahu nk ckp cmna mmg bnyk sngd g hosp n rupanya gugur...

Terus jumpa doctor. Spotting/bleeding lebih 24h memang kena terus jumpa

x normal. fresh blood ke? trus jmpa dokter

Tak normal. Segera ke kecemasan

pergi jumpa doktor

jumpa doktor