Lemas badan

Saya 7 week 3 day prgnnt, badan lemas sangat selera mkn berkurang tambah kepala pandai pening.. normal tak tu ye kira2??

2 Các câu trả lời

Normal sis, saya dari 8 weeks start alahan mual2 pening kepala takde sangat. Mmg kurang selera makan asyik muntah saja. Tapi start 15 weeks haritu dah hilang alahan, skrg dah 16 weeks dah rasa lega alahan dah betul2 hilang and selera makan pon bertambah

normal.. alahan tu.. sabar & syukurlah alami ujian kehamilan yg sementara ini 😊 pandai2lah try & error utk mengatasinya sbb lain org lain pengalamannya.