belum buat persiapan

Saya 33minggu belum buat apa2 persiapan lagi. Saya nak tanya ada ke ibu ibu yang bersalin awal 35minggu atau 37minggu?

24 Các câu trả lời

ade. ade yg lahir 7 bulan dan 8 bulan krana pra-matang. so preparation penting sis

sy bersalin 36w sbb air mrtuban pecah.. Nsib sy setle kn awl beg spital.. Hehe

5y trước

Wow. .30 minggu. .masalah yg sama jugak ke? Selalunyaa ank lahir pramatang nie lbh besar dan cerdik otaknyaa ,sbb lahir je ubat mcm2 dia rasaa...

Sy bru 28w tp nurse sruh prepare dh brg² , kemungkinan bersalin awal ..

ada. kena start prepare dah tu. saya dah 27weeks dah prepare sikit.

Sy dlu bersalin 35minggu. Mujur barang semua dh siap dlm kereta..

5y trước

Oooo..semogaa baby mbesar dengan sihat ...

Ada sis. Adalah lebih baik bersedia sebelum trimester ke3.

Sediakan awl,memudahkan ibu dan bayi😘

Tq sis for the info...🥰

pastila ade sis.

Ada je