Anak asyik menendang

Saya 26minggu. Anak sy asyik menendang je. Normal ke? Aktif semacam tak macam hari sebelum2 ni. Bahaya tk kalau anak asyik menendang gerak2 aktif dari tdi?#seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

8 Các câu trả lời

Normal.

2y trước

saye macam to juga sis setiap hari dea tendang ² hahahaha apa lagi kalau tidur malam dea lagi nda selesa kalau aku tidur mengiring. tapi syukur lha Alhamdulillah semoga baby kita semua sehat seha jak amin ❤️