Anak asyik menendang

Saya 26minggu. Anak sy asyik menendang je. Normal ke? Aktif semacam tak macam hari sebelum2 ni. Bahaya tk kalau anak asyik menendang gerak2 aktif dari tdi?#seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

8 Các câu trả lời

trlalu aktif mcm mna tu sis....klo sis rasa tendangan kli ni lain dri sblm² dn prsaan ibu xbrpa bgus baik sis jumpa dokter sbp xaktif dn terlalu aktif jga prlu d risaukan...nurse kk bgtw klo hti rasa xsdp boleh trus jumpa doktr supaya boleh tw pnyebAb bby trlalu aktif...sbp klo trlalu aktif jga takut bby lemas...tpi klo sis ada mkn benda manis dn sjuk sprti aiskrim mungkin tu sbp dy trlalu aktif...mcm cya tu hri mkn aiskrim stu hri jga dy nak gerak.....

normal je sis sy pun dari 21w smpai skrg 38w baby memang kuat tendang, aktif semacam 😂 ada hari dia kurang aktif tapi yang penting biar ada gerakan.. yang tk de gerakan atau tendangan langsung tu yg perlu risau..

Kena bersyukur dan lega hati bila baby dlm kandungan aktif. Kalau tak aktif tu yg kena risau. Sy ni risau kalau tak aktif, kalau aktif bersyukur byk2. Bacalah perkongsian dari Dr. Imelda.

normal sis..sy hamil ank kedua dr 18w smpai lah skrg 7bulan dh,ligat dia menendang xbrenti xkira siang or mlm...kdg smpai nk tido mlm pn terganggu...xmcm ank sulung dlu kuat tido...

2y trước

Awk dah wat gender scan x nmpk bby apa ? 🙈

Normal. sama mcam saya dari 18weeks gerak aktif sampai dah nak bersalin. sgt aktif. keluar2 jer boboi 😂 dok dalam perut ibu die main bola agaknya 🤣

sama sis. genap 26w dia tendang beralun tu setiap masa. rimas kot sempit sangat dalam tu 😅

Anak sy lumba lari lepas dpt makan benda manis 😝 dia senyap lepas kenyang 🥴

Normal.

2y trước

saye macam to juga sis setiap hari dea tendang ² hahahaha apa lagi kalau tidur malam dea lagi nda selesa kalau aku tidur mengiring. tapi syukur lha Alhamdulillah semoga baby kita semua sehat seha jak amin ❤️