Alhamdulillah Terima Kasih Ya Allah

Saya 24 weeks dah scan memang nampak Baby boy 🥰 . Siapa geng 8/9?. Dah beli barang ke tu hehe

48 Các câu trả lời

Wah betul² geng due ye kita 8/9 🤭 scan haritu kat sono baby girl , barang baby baru je beli td kat tiktok & baru checkout baju 3helai , pampers 1 dgn rak trolly je 😂

Insyallah saya 3.9, anak first 🥰 scan baby girl. Moga dimudahkan urusan semua ibu semasa mengandung, semasa bersalin dan selepas bersalin. Amin2

sy 25/9 , bby boy jgk . bru beli bedung dan baju . tggu gaji baru tambah lg . semoga dipermudahkan urusan kita smua . tak sabar nk tggu bln 9.

geng 7/9, barang belom beli lagi,, baju baby x payah beli masih ada baju baby,,tggal beli yg barang mandi n lain2 je,,nnti beli kat shopee je,,

sy pun 2 kali scan nmpak babyboy 🥰 due 24/9.. aktif sgt baby ni dlm perut skrg .. belum beli brg lgi, start trim3 bru beli .. hee

Due date kita sama 8/9.. Alhamdulillah scan baby boy juga sbb yg pertama gir... Semoga Allah mudahkn semua urusan kita semua...

saya da 22weeks..due 24/9..masa scan 19weeks haritu nmpk baby boy..brg baby xbeli lagi..baju mungkin guna yg lepas² punya..

4/9... atok nenek dah beli awal untuk cucu 1st dia. ahahah kita topup2 sikit2 je. semoga dipermudahkan 😍

1y trước

sama laa. walaupn ni dh cucu ke 3 dia tp atok nenek yg terlebih exited beli baju baby 🤣. gender pun tak tahuu lagi niii

Wah sis tahniah ya..sy pun baby boy skrg dh 24w1d duedate 10/9 😍😍😍 tak beli barang apa2 lg..huhu

Saya 14/9. ٱلْحَمْدُ لِلَّٰهِ selesai semua masa ada baby fair. Cuma baju je beli sikit