scan 8 minggu

Hi salam semua, siapa dah scan kandungan 8 minggu? dah nampak janin dgn heartbeat ke? ☺️ share lah. terima kasih ☺️

7 Các câu trả lời

sy scan 7week dh nmpk janin dan heartbeat. ikut perut sis. kdg2 ada yg susah detect.. mcm adik sy 9week bru nampak sbb perut tebal kata doktor🤭

hai sy 8w2d.. g scan smlm.. scan atas perut x nmpk..mybe sbb x pnuh kot.. n doc scan ikut bawah.. nmpk dh Heartbeat kelip².. Alhamdulillah..

biasa nampak dah. sebab saya scan masa 6w5d pon da nmpk janin n heartbeat

sy scan masa 7w dh nmpk janin and dgr heartbeat 🥰

saya scan 7w dh nmpk heartbeat alhamdulillah ☺

Dah nmpak sy scan masa 8 week dah ada heartbeat

mcm sy dlu 11 week br nmpk