Alhamdulillah Terima Kasih Ya Allah

Saya 24 weeks dah scan memang nampak Baby boy 🥰 . Siapa geng 8/9?. Dah beli barang ke tu hehe

48 Các câu trả lời

saya due 9/9. haritu scan pon dpt baby boy 🥰 ibu ayah seronok sbb anak2 dia semua perempuan 😂

sama due date kita.. alhamdulilah dah scan bby girl❤️ ttc 7years..dh start beli brg sikit2..

saya 01.09.23 baby boy.sume dh siap tggl pampers je blm beli lg.ank no 3 slps 16thn..

sy due 17/9. baby girl. bru beli bedung dan set romper je. next month bru beli lg.

Dah scan tdi 23week ,penantian selama 5 tahun alhamdulillah 🤲🏼due 19/9/2023

🙋🏻‍♀️..Beli belom.. tpi add to chart dh nk melimpah.. ☺️☺️..

Ehh sama laa due kita 8/9🥰tapi sy inshaallah baby girl👧🏻 #secondbaby

sy 22/9. baby boy! hehe.. tk beli brg pape lagi.. minggu dpn bru start beli.

sy due 8/9.. kita geng. doc ckp baby boy. tapi masih waswas nk beli baju

sama 8/9 . dh beli brg bby . mg bby² kita dlahirkan baik² sj . risau