najis bayi

hi saya 1st mom. sebelum ni baby saya new born najis dia ada ketul2 colour kuning (mix fm & bf) now saya dah fully fm, najis macamni. harini baby 26 hari. ni cirit ke atau normal ya?

najis bayi
7 Các câu trả lời

lpas ni bleh cover skit ye gmbar najis tu. bukan apa. dlm ni rmai preggy xlalu makan. tiba2 lalu mcm ni. teringat2 plk. rsanya bleh app ni. apa ntah nma dia.

Normal. Sbb awak bf dan fm kalau najis lagi cair dan ada lendir tak normal

Normal..klau fullu bf mmg najis cair sket..klau cmpur akn beketul2 sket..

normal sis...anak saya pun mix fm&bf.najis dia sama mcm tu

ok. klu mixed feed, ketul2 myb dari lemak susu kamu

najis ank sya pun mcm ni fm+bf,

normal