NAJIS BABY

assalam nak tanya , saya first mom nak tahu ni najis yang normal atau tak ya ? baru first time macamni . Jadi curious . kalau tak normal kena tukar susu la ya ? Saya tak bf sebab susu badan takada . jadi fully fm .

NAJIS BABY
3 Các câu trả lời

maaf nak tanya, najis keras ke tu. Macam saya pon fully fm najis dia banyak dan memang akan berketul ketul macam lemak tu . Tapi takdela besar gitu. Nurse kata kalau bagi fm memang najis akan ada macam ketul ketul macam lemak . Saya bagi s26, as long anak awak tak sembelit.. dan tak nangis macam meneran okay je kot

tukar susu. ank sy mcm ni hrtu . tukar dupro ok

bg susu apa?