anyone can tell me what is this?

saw it on my 7mos bby girl's right leg

anyone can tell me what is this?
8 Các câu trả lời

ya.ni ring worm.saya sndri penah kena.pg farmasi beli krim sapu untui ring worm.kene pakai krim tu sbb lingkaran die akan mmbsr klh x sapu krim.

anak sy pernah kena..mentua bagi ubat kg,sejenis daun2..sy ada try sapu cream dan vaseline. 1minggu ok dah. 😅

ringworm . kat farmasi ada jual ubat sapu untuk ini . kalau tak rawat , dia merebak bahagian lain

anak Saya yg no 4 pernah kena. saya berubat kg sis.. . saya lupa apa nama penyakit ini...

Ringworm ni mama..

ringworm tuu 😮

Looks like ringworm

5y trước

Takde bela apa² pets pun...x tau mn dpt

ringworm sis