Hb rendah. Sekarang dah masuk 3 bulan kehamilan.. mohon pencerahan bagi yg ada pengalaman mohon yaa

Sape tahu cara2 bagaimana nak naik kan hb ibu hamil.. ? Saya anemia sekarang.ditambah pula dengan gastrik dan semput sesak nafas yg teruk.. mohon pencerahan semua..semalam saya kena sesak nafas yg teruk.. hari ni kena gastrik yg teruk . Sekarang hamil dah masuk 3 bulan .. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

nufiya boleh bantu masalah ibu hamil dan selepas hamil 🤗 www.wasap.my/60129876070/jellynufiya

Mkn jambu batu,kekacang,hati ayam,sayur hijau,daging,bayam,pegaga,kurma,kerang