Tetek Baby Boy 21 Days Bengkak

Sape pernah alami tetek baby bengkak? Xpernah picit. Tadi baru perasan bengkak sebelah. Bila tekan kuar cecair seperti warna nanah/susu. Kenape ye? Ape nak buat?

34 Các câu trả lời
5y trước

Tu lah terkejut tengok kat sini ramai suruh picit. Tak membaca ke diorang bab2 ni. Kesian anak.

sy picit jee pastu esoknya ad lg then picit slalu smpai dh xbgkk.. bblan jgk laa picit.. sbb klo xpicit sy tgk mkin bengkk je.. tp sbelah jee

Anak sya dri baru lahir setiap kali mak saya mandikan memang akan picit tetek dia. Bgi kluar air susu tu. Dia kata supaya tk bengkak

Orang tua-tua cakap kalau nak elak tetek bayi bengkak kena picit bagi keluar cecair putih tu..saya pun tak pasti sahih ke tak

Bawak jumpa nurse dia kata jangan risau nanti dia surut sendiri.. Alhamdulillah dah tak benjol dah lepas beberapa bulan

Selaluye anak saya tetek dia wan dia akan picitkan supaya tx bengkak.. nanti keluar cecair mcm susu..usia Masa tu dlm seminggu..

3y trước

Tak elok lah picik tetek baby

hmm...mertua saya kata better picit tetek baby tu nak elak bengkak. betul ke tak tu saya tak pasti. better tanya doktor sis

anak sy jadi mcm tu gak sis. bila tnya dr dia kata hormon ibu lebih kt baby. Biarkan jaa jgn picit nt hilang sdri

Confius betul hari tu doktor pakar knak2 yg picitkn msa kt hspital pastu ada yg doktor ckp x pyh picit pulak

ooh mak saya dari anak sulung snpai no 3 mmg dia akan picit tetek anak2 saya. mmg akan kuar cecair tu.