tetek anak macam ada biji tapi bukan bengkak

Hi semua.. saya baru 12 hari bersalin ank ke4. Ank 1st smpi no. 3 masa pantang emak jaga saya.. anak no. 4 ni saya pantang sendiri.. saya perasan tetek anak saya ni mcm ada biji.. bukan bengkak.. kalau dgn mak dulu dia akan picit.. tp saya x sampai hati nak picit sbb sakit kan.. apa perlu saya buat ye.. minta bantuan mommies semua.

1 Trả lời

Jgn picit, biarkan je.. kalau keluar mcm susu pn lapkan shj.. kalau picit, risiko utk kena jangkitan pd luka tu tinggi

5y trước

Terima kasih ye