boleh ke

sape penah minum air ni? dia kata takde had umur kalau nak minum, baby bawah 6 bulan boleh ke? mak mertua suruh bagi anak, anak baru 4 bulan. takut la nak bagi ??

boleh ke
74 Các câu trả lời

Don't ever take a risk... Baby tu kecik lagi. Organ2 dalaman pun sensitif. Walaupun org ckap bgus. Better jgn amik risiko yg bleh buat kita menyesal seumur hidup. Org takkan salahkan mak mertua sis nnti. Org akn salahkan sis kalau apa2 jadi. Even benda tu mak mertua sis yg sarankan. Kita ada pilihan. Pilih betul2.❤